Young and Energetic Scientists

Конкурсът "Young and Energetic Scientists" (YES) цели да открие, мотивира и промотира идеите на млади и амбициозни хора с научни интереси, които ще реализират връзката между науката, образованието и бизнес, между амбицията и успеха.

Ако си Y-OUNG.Вие сте на възраст между 18 и 35 години и следва да попълните и подадете електронната форма за кандидатстване най-късно до 14.11.2016 г.

Ако си E-NERGETIC. Вие сте иновативно мислещи хора, които искат да презентират своите идеи и постижения пред широка публика и търсят подкрепа за реализация.

Ако си S-CIENTIST. Вие сте млади учени: студенти или докторанти в подготовка на дисертация и/или участващи в научноизследователски екип.

С радост бихме разгледали и оценили и вашите нетрадиционни концепции, които съдържат потенциал за развитие и реализиране.

Организаторите на конкурса осигуряват подкрепа при подготовката на проектите. Всеки участник може да се обръща към организационния комитет на конкурса с молба за помощ или съвет във връзка с подготовката на проекта, които организаторите ще осигурят .

Ако имате въпроси за конкурса се свържете с нас тук

Последни новини

КЛАСИРАНЕ YES 2017 - ДОKТОРАНТИ

Dec. 23, 2017, 12:32 p.m.

Класираните за финала на конкурса YES 2017 докторантски проекти можете да намерите тук. Финалът на конкурса ще се проведе през 2018та година. Допълнително организаторите ще съобщят датата и часа на събитието. Благодарим за участието на всички и пожелаваме 2018-та да бъде още по-успешна и здрава. До скоро!

КЛАСИРАНЕ YES 2017 - СТУДЕНТИ

Dec. 23, 2017, 12:28 p.m.

Класираните за финала на конкурса YES 2017 студентски проекти можете да намерите тук. Финалът на конкурса ще се проведе през 2018та година. Допълнително организаторите ще съобщят датата и часа на събитието. Благодарим за участието на всички и пожелаваме 2018-та да бъде още по-успешна и здрава. До скоро!

YES 2017

Sept. 1, 2017, 1:34 p.m.

Стартира осмото издание на националния конкурса за студенти и докторанти YOUNG AND ENERGETIC SCIENTISTS (YES). Вече можете да подавате Вашите идейни проекти чрез он-лайн формата, която е достъпна на официалната страница на конкурса. Крайният срок за подаване на проектите е 13.11.2017. Най-добрите пет студентски и най-добрите пет докторантски проекта ще участват във финала на конкурса и ще се борят за разпределение на наградите. Ако имате въпроси за конкурса, не се колебайте да се свържете с нас чрез имейл или телефон.

Екипът на YES желае успех на всички участници!

YES 2017

Виж всички новини