Young and Energetic Scientists

Конкурсът "Young and Energetic Scientists" (YES) цели да открие, мотивира и промотира идеите на млади и амбициозни хора с научни интереси, които ще реализират връзката между науката, образованието и бизнес, между амбицията и успеха.

Ако си Y-OUNG.Вие сте на възраст между 18 и 35 години и следва да попълните и подадете електронната форма за кандидатстване най-късно до 30.08.2022 г.

Ако си E-NERGETIC. Вие сте иновативно мислещи хора, които искат да презентират своите идеи и постижения пред широка публика и търсят подкрепа за реализация.

Ако си S-CIENTIST. Вие сте млади учени: студенти или докторанти в подготовка на дисертация и/или участващи в научноизследователски екип.

С радост бихме разгледали и оценили и вашите нетрадиционни концепции, които съдържат потенциал за развитие и реализиране.

Организаторите на конкурса осигуряват подкрепа при подготовката на проектите. Всеки участник може да се обръща към организационния комитет на конкурса с молба за помощ или съвет във връзка с подготовката на проекта, които организаторите ще осигурят .

Ако имате въпроси за конкурса се свържете с нас тук

Последни новини

Десето издание на YES

May 29, 2020, 1:42 p.m.

До няколко дни ще стартира десетото издание на конкурса за идейни студентски и докторантски проекти YES 2020.

КЛАСИРАНЕ YES 2018

Feb. 25, 2019, 10:44 a.m.

След кратко забавяне на оценителите, вече можем да обявим финалистите в двете категории на конкурса YES 2018. За финала са класирани само проекти получили положителна оценка от журито т.е. изпълняващи в достатъчна степен критериите на конкурса. За съжаление тези проекти са твърде малко и организаторите взеха решение да не провеждат финал, а крайното класиране да бъде определено от оценките на журито.

КЛАСИРАНЕ КАТЕГОРИЯ ДОКТОРАНТИ

1 МЯСТО - Иван Красимиров Кънев - ТЕМА: Сонификация на електрокардиографски сигнали при амбулаторно мониториране на високорискови пациенти

2 МЯСТО - Георги Ристо Атанасов - ТЕМА: Изучаване ефективността и механизмите на потенциалното анти-туморно действие на новосинтезирани аналози на комбретастатин А-4

КЛАСИРАНЕ КАТЕГОРИЯ СТУДЕНТИ

1 МЯСТО - Александър Красимиров Стойчев - ТЕМА: Диференциал с ограничено приплъзване с цилиндрични зъбни колела за Formula SAE болид

УДЪЛЖАВАНЕ НА СРОКА

Dec. 4, 2018, 10:18 a.m.

Организаторите на конкурса YES 2018 взеха решение да удължат срока за подаване на проекти до 31.12.2018 г. Всички, които са подали вече проекти, при желание, могат да ги допълнят и/или подадат наново като за оценка ще бъде подадена последната получена версия.

Виж всички новини