Новини

ФИНАЛИСТИТЕ В КОНКУРСА YES 2016

Dec. 6, 2016, 2:01 p.m.

Уважаеми участници, скъпи приятели.

Благодарим за проявеното търпение, но вече са известни финалистите в националния конкурс за млади учени YES 2016. За първи път тази година конкурсът се провежда в две категории - за студенти и за докторанти. След внимателно преглеждане на проектите и на база получените независими оценки от нашето компетентно жури за финала на конкурса се класират пет автора на докторантски проекти и три на студентски. Всички те ще участват в сесия 1 на финала и ще представят своите идеи чрез презентации, съгласно регламента на конкурса.

Списък с класираните студентски проекти можете да намерите тук.

Списък с класираните докторантски проекти можете да намерите тук.

Съвсем скоро организаторите ще обявят датата, часа и мястото за провеждане на финала на конкурса.

ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН В ТУ-СОФИЯ

Oct. 27, 2016, 9:22 a.m.

На 2.11.2016 г. от 14:00 часа в конферентната зала на библиотечно-информационния център на Технически университет-София ще се проведе информационен семинар за конкурса YES 2016. На него ще бъде разяснен регламента за участие и критериите за оценка на проектите. Участниците ще могат да зададат своите въпроси към организаторите. Очакваме ви!

ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН В БАН

Oct. 24, 2016, 12:54 p.m.

На 28.10 в бл. 26 Б на БАН от 9:30 часа КМТ организира информационен ден за седмото издание на конкурса YES. Участниците ще имат възможност да се запознаят подробно с регламента на конкурса, критериите за оценка на техните проекти, като и да зададат своите въпроси към организаторите. Програмата на събитието можете да видите тук

Успех за участник в конкурса YES 2015

Oct. 4, 2016, 3:21 p.m.

На провелата се наскоро национална стажантска инициатива "Оставаме в България", организирана от Съвета на жените в бизнеса в България, Ралица Банкова се класира на второ място. Ралица е финалист от конкурса YES през 2015 година и представи своя проект "MeDICOM – десктоп приложение за визуализация и обработка на медицински изображения", с който беше отличена и в престижната проява. Пожелаваме на Ралица още много успехи!

СТАРТИРА СЕДМОТО ИЗДАНИЕ НА YES

Sept. 10, 2016, 12:53 p.m.

За седма поредна година КЛУБ МЛАДИ ТАЛАНТИ стартира конкурса за иновационни проекти на млади учени YOUNG AND ENERGETIC SCIENTISTS (YES). За първи път тази година отделно в конкурса ще се оценяват студентските и докторантски проекти. Подробности за регламента на конкурса можете да намерите тук От тази година участниците подават своите проекти изцяло он-лайн през официалната страница на проекта в секцията УЧАСТВАЙ Крайният срок за подаване на проектите е 14.11.2016 г. Не забравяйте, че екипът на YES винаги е насреща за Вашите въпроси и в помощ на участниците! КОНТАКТИ


Бъдете с нас и във ФЕЙСБУК