Новини

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ФИНАЛИСТИТЕ в YES 2017

Feb. 21, 2018, 1 p.m.

ПОКАНА ЗА ФИНАЛА НА YES

Feb. 15, 2018, 2:59 p.m.

Уважаеми колеги, скъпи приятели,

За осма поредна година Клуб Млади Таланти (КМТ - http://www.cys.bg/) организира конкурса за млади учени Young and Energetic Scientists (YES). За втора година, конкурсът е разделен на две категории- студенти и докторанти.

Клуб Млади Таланти е неправителствена организация с над десетгодишна история и с основна цел да подкрепя активното участие на младите хора в обществото, да насърчава и развива техните научни интереси, умения и творческо мислене. КМТ насърчава развитието на научното образование и предприемаческия дух, набира ментори за работа с най-младото поколение български учени и насърчава проектната компетентност в училищата.

КМТ Ви кани да присъствате на финала на конкурса YES 2017, който тази година е сателитно събитие на University Business Forum – част от програмата на Българското председателство на съвета на ЕС. Финалът ще се проведе на 23.02.2018 г. в зала 8 на НДК от 14:00 часа. Поради засилените мерки за сигурност по време на форума Ви молим да се регистрирате за събитието през официалната платформа - https://ubforum-bulgaria.eu/ . Регистрацията ще Ви даде достъп и до другите сесии в програмата по Ваше желание.

Регламента на YES, както и условията за участие и информация за миналогодишните победители може да намерите на адрес: http://innofair.cys.bg/yes/index/

Напомняме на всички финалисти, че трябва да се явят на мястото на провеждане на финала според регламента на конкурса.

ФИНАЛ YES 2017

Feb. 11, 2018, 12:01 p.m.

Драги финалисти,

С известно забавяне вече е ясна съдбата на финала на конкурса YES 2017. Той ще е част от Европейското председателство и ще е включен като сателитно събитие на University Business Forum, който ще се проведе на 22 и 23 Февруари в НДК. За сега се очертава нашето събитие да бъде на 23 Февруари, но допълнително ще Ви уведомим за точен час (най-вероятно в 14:30). Вие всички можете (съветваме Ви) да се регистрирате за форума с цел улесняване на достъпа до НДК, а и сме сигурни че обявените в него събития ще са интересни за вас. https://ubforum-bulgaria.eu/

Молим и всеки от вас да попълни и регистрационна форма на конкурса: https://goo.gl/zmQXPj Можете да я изпратите и на ваши колеги, приятели, роднини и всички, които биха ви подкрепили по време на финала.

КЛАСИРАНЕ YES 2017 - ДОKТОРАНТИ

Dec. 23, 2017, 12:32 p.m.

Класираните за финала на конкурса YES 2017 докторантски проекти можете да намерите тук. Финалът на конкурса ще се проведе през 2018та година. Допълнително организаторите ще съобщят датата и часа на събитието. Благодарим за участието на всички и пожелаваме 2018-та да бъде още по-успешна и здрава. До скоро!

КЛАСИРАНЕ YES 2017 - СТУДЕНТИ

Dec. 23, 2017, 12:28 p.m.

Класираните за финала на конкурса YES 2017 студентски проекти можете да намерите тук. Финалът на конкурса ще се проведе през 2018та година. Допълнително организаторите ще съобщят датата и часа на събитието. Благодарим за участието на всички и пожелаваме 2018-та да бъде още по-успешна и здрава. До скоро!